Expertises

Ius Publicum is een breed gespecialiseerd advieskantoor. Wij adviseren en ondersteunen gemeenten, veiligheidsregio's en overige overheidsinstanties. Onze specialisten staan voor u klaar voor alle juridische vraagstukken op het gebied van bouw- en omgevingsrecht, handhaving, openbare orde en veiligheid. Het is belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de eigen leefomgeving en dat vraagstukken vroegtijdig worden gesignaleerd. Wij ondersteunen ook bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goed beleid. Daarnaast staan wij, indien het nodig is, u graag bij tijdens juridische procedures. Klik op onderstaande knoppen om meer te weten te komen over wat wij doen of neem contact met ons op.

Onze expertises

Handhaving
Handhaving-wit

Handhaving, openbare orde en veiligheid

Veiligheid en leefbaarheid is één van onze expertises. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen op dit gebied.

Bouw en omgevingsrecht
Bouw en omgevingsrecht-wit

Bouw- en omgevingsrecht

In het omgevingsrecht zijn vaak verschillende belangen betrokken die niet altijd met elkaar te verenigen zijn. In dit speelveld geven onze experts u graag helder en gedegen advies.

Bestuursrecht
Bestuursrecht-wit

Bestuursrecht

Het bestuursrecht is een belangrijk onderdeel van het publiekrecht (Ius=Recht, Publicum=Publiek). Onze experts adviseren gemeenten over alle facetten binnen het bestuursrecht.

Meer
Meer-wit

En meer...

... expertises op aanvraag.
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.